Bij Juliana is jouw haar in 'magische' handen

Juliana's
Juliana's
hairfashion

Mijn carrière ging vliegend van start toen ik voor mijn eindopdracht van de kappersopleiding, meedeed aan een kapperswedstrijd in de Benelux. Met resultaat! Ik werd 1e van Nederland en eindigde op de 6e plaats van de Benelux. Na mijn kappersopleiding startte ik aan de opleiding voor visagist en behaalde deze met goede resultaten. De examinator was zo tevreden over mijn werk, dat ik een baan aangeboden kreeg in Hilversum op het Mediapark. Hoewel dit een geweldige ervaring was, besloot ik na vier jaar peddelen tussen het oosten en Hilversum dat ik toe was aan een volgende stap: een eigen zaak. En niet zomaar een zaak. Een zaak waar ik elke dag samen met een klein team van top hairstylisten aan de slag met geweldige klanten.

Tot in de puntjes verzorgd

Over Juliana

Onze grootste zorg dat ben jij. Samen met mijn team van hairstylisten doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij als ‘your best self’ de salon verlaat. Good hair speaks louder than words. Ik werk hiervoor samen met een team van hairstylisten, met de mooiste producten en de beste haircare. Of je nu van lang haar terug wilt naar kort, of andersom. Bij mij en mijn team is jouw haar in magische handen. Be fabulous, be you!

(Sometimes) Mama knows best

Onze kracht is om iedere klant een persoonlijke look te geven met daarbij de huidige trends en modes toe te passen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten behandelingen. Altijd passend bij jouw karakter en type haar. En ja, soms weet mijn moeder het echt beter, daarom ben ik zo blij dat ik met haar in mijn eigen salon mag werken. Samen staan wij zij aan zij om jou de look te geven die bij jou past! We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

We houden rekening met jou

Voor zowel vrouwen als mannen. Wij zorgen ervoor dat je er geweldig uitziet. Of je nu komt knippen, verven, stylen of alles tegelijk. Bij ons in de salon ben je in professionele handen. Wil je langer en voller haar? Wij gebruiken drie verschillende hair extentions die op een natuurlijke en veilige manier in je eigen haar worden gezet. Als je overgevoelig bent voor een bepaalde stof kun je dit aangeven. Wij kunnen hier rekening mee houden door alternatieve producten te gebruiken bij het kleuren.

Be the best of yourself
Haircuts

Volgens de laatste technieken en trends zullen we je voorzien van de mooiste haircuts. Onze hairstylisten zijn professioneel en jouw haar is passend bij jouw gezicht en stijl.

Hair Coloring

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende blondtinten en balayage Ombre. Laat je verrassen en ontdek onze mooie hair coloring technieken.

Hair Styling

Je kapsel is je visitekaartje en op speciale dagen of evenementen nog wat meer. Onze hair stylisten weten precies die look te maken die je zoekt.

Hair Extensions

Onze topstylisten maken jouw haar nog langer en voller met onze bonding of, clip in extensions. Passend bij jouw haarkleur en met zorg en liefde ingezet.

Make Up

Niet alleen je haar geweldig zittend, maar ook je make-up? Daar draaien onze stylisten zich niet voor om. Ook jouw make-up is in professionele handen bij Juliana.

Wenkbrauwen verven

Niet helemaal blij met de kleur van jouw wenkbrauwen? Geen probleem, onze topstylisten verven jouw wenkbrauwen passend bij jouw gezicht.

Gezichtbehandeling met touw

Ontspan, ga lekker zitten en laat onze top stylisten zich niet alleen met jouw haar bemoeien. Jouw wenkbrauwen zitten in top vorm met onze geweldige touw techniek.

Instagram

De hairstylist van (on)bekend Nederland. Bij Juliana is iedereen in professionele handen. Wil je niets meer missen van alle mooie creaties die het team van topstylisten maakt? Volg ons dan op Instagram!

Volg Juliana op Inst Volg Juliana op Instagram
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Di /tm Do
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Contactgegevens
Boterstraat 18
7571 EB Oldenzaal
0541 - 51 45 93
info@julianashairfashion.nl
Openingstijden
Maandag: Gesloten
Di t/m Do: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 14:00
Zondag: Gesloten
Contactgegevens
Boterstraat 18
7571 EB Oldenzaal
0541 - 51 45 93
info@julianashairfashion.nl