Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/julianashairfashion.nl/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Over Juliana – Juliana's Hair Fashion

Over Juliana

Mijn naam is Juliana, eigenaresse van Juliana’s Hairfashion

Mijn carrière begon vorm te krijgen toen voor mijn eindopdracht van de kappersopleiding, mee deed aan een kapperswedstrijd in de Benelux. Met resultaat!
Ik werd 1e van Nederland en eindigde op de 6e plaats van de Benelux. Na mijn kappersopleiding startte ik aan de opleiding voor visagist en behaalde deze met goede resultaten.
De examinator was zo tevreden over mijn werk, dat ik een baan aangeboden kreeg in Hilversum op het Mediapark.
Hoewel dit een geweldige ervaring was, besloot ik na 4 jaar peddelen tussen het oosten en Hilversum dat ik toe was aan een volgende stap: een eigen zaak.

Een kijkje in de Haarsalon

Kwaliteit.

Een keer wat anders met je haar , maar je weet niet wat? Onze kracht is om iedere klant een persoonlijke look te geven met daarbij de huidige trends en modes toe te passen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten behandelingen. Knippen, kleuren, hair-extensions, bruidskapsels en make-up zijn enkele van de vele mogelijkheden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in verschillende blondtinten en balage Ombre. Als je overgevoelig bent voor een bepaalde stof kun je dit aangeven. Wij kunnen hier rekening mee houden door alternatieve producten te gebruiken bij het kleuren.