Laat hair extensions zetten en 'be fabulous' met lang haar.

Niet iedereen is gezegend met vol en lang haar. Betekent niet dat we het niet kunnen maken? The longer the better, onze hairextensions zijn prachtig! Wij werken met drie verschillende soorten hair extensions. In onze professionele salon vind je bonding hair extensions , Clip-In hair extensions en weave hair extensions. Alle extensions zijn bij ons in elke gewenste kleur te krijgen en worden met liefde bij elke klant verwerkt.

Van kort naar lang, vol en glanzend haar

Met kort haar onze salon binnenlopen en weer naar buiten met een prachtige bos en volume. Het is mogelijk en bij Juliana kun je altijd terecht voor hair extensions. Bij ons vind je goede service. Zo denken we altijd met je mee. Jouw haar is immers ons visitekaartje. We willen daarom dat je er op je best uitziet als je onze salon verlaat. Dat houdt in dat we je voorzien van de beste kwaliteit, passend bij je haar. Geen gekke overgangen en vooral geen nep uitziend haar. Jij moet jezelf zijn en blijven, alleen dan met schitterend lang haar.

Bonding Extensions

Bonding extensions zijn over het algemeen de meest gebruikte in salons. Ook bij Juliana zijn we dol op deze prachtige manier om je haar te verlengen. Bij het toepassen van de bonding methode wordt een haarverlenging samengebonden met het eigen haar door middel van een de kleine keratine bonding die aan elk uiteinde zit. Omdat ze van keratine gemaakt zijn, zijn deze hair extensions veilig voor elke haarsoort. Wij gebruiken diverse tools om de haarstukken en jouw eigen haar perfect samen te brengen voor een natuurlijke uitstraling.

Clip extensions

Clip in extensions zijn perfect voor vrouwen die een gevoelige hoofdhuid hebben, maar wel graag met behulp van clip in extensions hun haar willen verlengen. Door middel van clips wordt het makkelijk in het haar bevestigd en geeft het door de soepele shape een natuurlijke finish waardoor het niet zichtbaar is dat je draagt. Hierdoor blijft het haar beter beschermd en heb jij geweldig lange haren! Bovendien zijn clip in hairextensions redelijk eenvoudig te zetten en te verwijderen en blijven ze goed zitten.

Hair weave

Op een eenvoudige manier meer volume in je haar? Dan zij hair weave extensions de snelle manier om de extra haarstukken makkelijk in het haar te bevestigen. En dat op een veilige manier. Onze top hairstylisten werken met de mooiste stukken hair weave extentions, die zijn dankzij het slanke ontwerp nauwloos aan laten sluiten op je eigen haar. Jouw haar ziet er direct voller uit en je krijgt een prachtige natuurlijke finish. Vraag onze topstylisten naar de vele mogelijkheden voor je extentions.

We love long hair!

Wie droomt er niet van een volle bos? We love it! Daarom snappen we je maar al te goed als je onze salon in wandelt. Heb je erg dun haar? Ben je heel erg nieuwsgierig naar hoe lang haar jou staat? Onze professionele hairstylisten denken graag met je mee. Of je nu 30, 40 of misschien zelfs wel 60 cm langer haar wilt. Alles is mogelijk. Het is daarbij heel erg belangrijk dat je ze goed laat zetten. Het gaat hier wel om je eigen haar en die willen wij in onze salon koste wat kost gezond houden.

Benieuwd wat bij jou past?

Wil je langer haar en je haar op deze manier verlengen? Maak dan een afspraak in onze salon of bel ons om de mogelijkheden met je door te nemen. Hairextensions laat je niet zomaar even zetten, dus wel willen graag met jou overleggen wat het beste past. Geen lelijke overgangen of nep uiterlijk. Nee, extensions hair moeten bij je passen. Bij je haarkleur, je gezicht en bij je karakter. Alleen dan ben en blijf je jouw fabulous zelf!

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Di /tm Do
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Contactgegevens
Boterstraat 18
7571 EB Oldenzaal
0541 - 51 45 93
info@julianashairfashion.nl
Openingstijden
Maandag: Gesloten
Di t/m Do: 09:00 โ€“ 18:00
Vrijdag: 09:00 โ€“ 21:00
Zaterdag: 09:00 โ€“ 14:00
Zondag: Gesloten
Contactgegevens
Boterstraat 18
7571 EB Oldenzaal
0541 - 51 45 93
info@julianashairfashion.nl