Ontdek jouw perfecte haarkleur

Wil je ook je haren verven? Laat de top stylisten van Juliana je dan adviseren. Zij weten binnen een oogopslag welke kleur bij jouw gezicht en huidskleur past. Of je nu jouw eigen haar wat 'wil opleuken' of helemaal rigoureus wat anders wilt. Bij Juliana ben je aan het juiste adres. Onze hairstylisten gebruiken de beste hair coloring producten en zullen altijd de kleur kiezen die bij jou past.

Haar verven

Een nieuwe look

Wil je lichter of donkerder haar? Eén kleur of meerdere kleuren? Een nieuwe haarkleur en je haar verven kan een grote impact hebben op hoe je eruit ziet. Bij Juliana zullen we altijd kijken naar wie jij bent voordat we je haren gaan verven. Gaan we voor een aantal tinten lichter en zetten we er highlights in? Of wil je juist een tint donkerder? We houden er rekening mee dat we de kleuren kiezen die bij jou passen. Met haarverf en passie gaan we graag aan de slag om van jouw haar een echte eyecatcher te maken. Iedereen verdient de haarkleur die bij je past. Daar helpen we je graag bij.

Je wilt verven

Je haar verven kan in veel verschillende kleuren. Juliana is gespecialiseerd in de balayage ombre kleurtechniek, maar zet ook zonder moeite een of meerdere kleuren in het haar. Wil je verlost worden van de grijze haren of wil je deze juist omarmen? Of je nu juist lichter wilt of in de winter donkerder, bij Juliana krijg je altijd het gewenste resultaat. Als jij niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet en verlaat je onze salon niet. Alleen jouw meest fabulous self mag de salon verlaten. Inclusief haar in de juiste kleur. Dat glanst, volume heeft en jouw gezicht omarmt en versterkt. Alleen dan zijn wij tevreden. En jij hopelijk ook. Wij maken gebruik van de laatste verftechnieken en volgen de laatste trends op de voet. Hierdoor loop jij als jouw beste zelf de salon uit.

Als je verf maar goed zit

Bij ons in de salon werkt een team van top hairstylisten. Zij zullen op basis van jouw wensen bekijken wat het beste bij jouw haar en gezicht past. Wil je een coupe zoals die beroemde actrice? Neem een foto mee en wij zullen dit zo nauwkeurig volgen als dat jouw haar toelaat. Je kunt kiezen voor meerdere verf technieken en manieren. We werken met semi permanente en permanente verf. We zetten highlights, lowlights en maken gebruik van de steeds populairdere balayage techniek. Afhankelijk van wat je nodig hebt en wilt, zullen we een techniek kiezen. Ook welke kleurhoogte je nodig hebt bepalen we zelf. Gaan we het haar lichter kleuren? Of wordt het juist wat donkerder. Alles is mogelijk. Wat is haar toch prachtig om mee te werken!

Highlights

Met highlights maak je het haar lichter, zonder het hele haar te verven. Alsof je net terugkomt van een zonovergoten vakantie. De hairstylisten van Juliana zetten verschillende highlights in het haar. Van asblond tot subtiel donkerblond, de highlights van Juliana worden op een manier ingezet dat ze altijd bij jouw karakter en haar passen. Jouw haar wordt van boven naar beneden in dunne strengen verdeeld. Deze worden in de gewenste kleur geverfd voor dat speelse blondere effect. Je kunt voor subtiel kiezen, maar ook je gehele haar highlighten. We adviseren je er graag over. Ga voor een sunkissed effect en laat jouw haar highlighten bij Juliana.

Lowlights

Het tegenovergestelde van de highlights, zijn de lowlights. Meestal worden de high- en lowlights met elkaar gebruikt, om een extra speelse look te creëren. Maak je lichte haar net wat donkerder en koeler met prachtige lowlights. Deze subtiele aanvulling in je haar zorgen ervoor dat je met een kleine aanpassing een hele andere look creëert. Voor zowel de high- als de lowlight gebruiken wij de folietechniek. Hiermee kunnen we dichter bij de haaraanzet inzetten en krijg jij een geweldig resultaat! Met lowlights breng je net dat beetje extra’s in je haar en bovendien staat het vaak ontzettend natuurlijk.

Balayage

Balayage is het Franse woord voor ‘vegen’. Hiermee wordt de techniek bedoeld waarmee de haarverf in het haar wordt gezet. De kleur wordt met een kwast op het haar geveegd. Hierdoor ontstaat een natuurlijke, zachte en subtiele overgang in het haar. Balayage kan van donker naar licht haar gezet worden en andersom. Juliana is een professional die deze techniek al jaren gebruikt. Vaak wordt in een balayage ook gebruik gemaakt van babylights om de overgangen nóg subtieler te maken. Balayage is ideaal voor vrouwen die het haar op een natuurlijke manier willen laten verven en niet te vaak voor onderhoud terug willen komen.

Maak direct een afspraak

Heb je een gevoelige hoofdhuid of ben je allergisch voor bepaalde ingrediënten? Laat het ons dan altijd van tevoren weten, dan veranderen we de haarproducten die we gebruiken. Dan gaat het verven niet gepaard met vervelende irritaties en loop ook jij stralend onze salon uit. Benieuwd hoe wij jouw haren zouden verven? Maak direct een afspraak en ontdek het zelf. De top hairstylisten van Juliana staan voor je klaar om jouw haar te transformeren. Maak een afspraak, neem plaats, ontspan en laat onze hairstylisten jouw haren nog mooier verven.

Instagram

De hairstylist van (on)bekend Nederland. Bij Juliana is iedereen in professionele handen. Wil je niets meer missen van alle mooie creaties die het team van topstylisten maakt? Volg ons dan op Instagram!

Volg Juliana op Inst Volg Juliana op Instagram
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Di /tm Do
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Contactgegevens
Boterstraat 18
7571 EB Oldenzaal
0541 - 51 45 93
info@julianashairfashion.nl
Openingstijden
Maandag: Gesloten
Di t/m Do: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 14:00
Zondag: Gesloten
Contactgegevens
Boterstraat 18
7571 EB Oldenzaal
0541 - 51 45 93
info@julianashairfashion.nl