Jouw haar verdient de beste zorg en haarproducten

Onze professionele hairstylisten werken met de beste haarproducten. Mooie merken die ervoor zorgen dat jouw haar geweldig zit en blijft zitten. Heb je een allergie of wens voor jouw haar? Geef dat dan vooral aan ons door, in ons assortiment haarproducten weten wij altijd een passend product te vinden.

Moroccanoil

Dit topmerk combineert eeuwenoude wijsheden en tradities met hedendaagse technologieën. Zo bevat vrijwel elk product van Moroccanoil arganolie. Deze heerlijke olie is bijzonder kostbaar, dat is niet voor niets: het verzorgt het haar intens en is vocht inbrengend, maar zonder te verzwaren. Andere oliën kunnen dat wel hebben. Er zijn zo’n twintig Moroccanoil producten ontwikkeld, waaronder shampoo, haarlak, mousse, verschillende oliën en zelfs borstels. Een heerlijk merk en prachtig product waarmee wij bij Juliana jouw haar een echte royal treatment geven.

Olaplex

Olaplex is hét haarproduct voor beschadigd haar door bijvoorbeeld veelvuldig kleuren. Een prachtig product dat je haar herstelt en beschermt. En dat zonder siliconen! Juliana en haar team gebruiken Olaplex om jouw haar net dat beetje extra’s te geven. Olaplex is de oplossing voor mannen en vrouwen die sterk, gezond en glanzend haar willen hebben en houden. Olaplex is het ingredient voor mooi gezond haar dat altijd aanvoelt alsof je net onze salon uit bent komen lopen.

Yummygums Hair

100% vegan en geweldig voor jouw haar. Ontdek de vegan gummies van Yummygums met frambozensmaak. Deze gummies – en dus geen pillen – bevatten dertien vitamines die jouw haar zichtbaar voller, sterker en stralender maken. Met slechts twee gummies per dag word jij echt ’the best version of yourself’. Ontdek de vegan gummies bij Julianas Hairfashion.

Alterna Caviar

Alterna Caviar is uitgegroeid tot één van de meest populaire merken wanneer het gaat om hoogwaardige en luxe haarverzorging. Alterna wordt gezien als de pionier in luxe verzorging en wordt exclusief gebruikt in luxe salons. De producten maken gebruik van de nieuwe technologiën en bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Van nature vrij van schadelijke stoffen als parabenen, sulfaten en bijvoorbeeld gluten. Verzorg je haar letterlijk tot in de puntjes met Alterna Caviar. Een heerlijk luxe haarverzorging.

Instagram

De hairstylist van (on)bekend Nederland. Bij Juliana is iedereen in professionele handen. Wil je niets meer missen van alle mooie creaties die het team van topstylisten maakt? Volg ons dan op Instagram!

Volg Juliana op Inst Volg Juliana op Instagram
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Di /tm Do
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Contactgegevens
Boterstraat 18
7571 EB Oldenzaal
0541 - 51 45 93
info@julianashairfashion.nl
Openingstijden
Maandag: Gesloten
Di t/m Do: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 14:00
Zondag: Gesloten
Contactgegevens
Boterstraat 18
7571 EB Oldenzaal
0541 - 51 45 93
info@julianashairfashion.nl