Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/julianashairfashion.nl/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Haar Extensions – Juliana's Hair Fashion
Extensions

Haarextensions zijn haartoevoegingen. Hairextensies zijn er in vele vormen, afmetingen en onderscheiden zich door de aanhechtingen. Wij bieden 3 soorten haar extensions Bonding, Clip in en tape extensions. Alle extensions zijn in elke gewenste kleur te verkrijgen in onze salon word met liefde gewerkt om elke klant het gewenste resultaat te bieden.

Bonding extensions
Bij het toepassen van de bonding-methode wordt een haarverlenging samen gebonden en betekent dat de kleine keratine bonding die aan elk uiteinde van een extension zit wordt gebruikt om met het eigen haar samen te binden. Deze bondings worden meestal van keratine gemaakt en zijn veilig voor elke haarsoort.
In de haarsalon gebruiken we diverse tools om de extensions en eigen haar perfect samen te bevestigen zodat het een natuurlijke uitstraling geeft.
Clip in extensions
Clip in extenions zijn perfect voor vrouwen die een gevoelige hoofdhuid hebben. Door middel van clips word het makkelijk in het haar bevestigd en geeft het door de soepele shape een natuurlijke finish waardoor he tniet zichtbaar is dat je extensions draagt. Hierdoor blijft het haar beter beschermt.
Tape extensions
Tape extensions is een snelle manier om de extensions snel en makkelijk in het haar te bevestigen. Voor tape extensions is zijn geen hete apparaten nodig die het haar beschadigt achterlaten. door het slanke ontwerp sluiten de tape extensions goed door het haar en geeft het een natuurlijk finish. Bij het verwijderen of vervangen van de tape extensions helpen wij u graag in onze salon!