Jouw haar geweldig geverfd met de balayage ombre techniek

Wil jij een sprekende en prachtige haarkleur, maar niet iedereen vijf of zes weken weer de salon bezoeken? Dan is balayage de manier van jou. Ons team van hairstylisten gebruikt deze techniek met veel kunde. Met balliage ben jij voorzien van een nieuwe haarkleur én hoef je jouw haar niet zo vaak te verven. We zijn gespecialiseerd in ombre balayage en denken graag met je mee voor een passende haarkleur bij jouw gezicht!

Wat is balayage?

Balayage is het Franse woord voor ‘vegen’ en dit staat voor de techniek die gebruikt wordt. Balayage is een kleurtechniek met subtiele vegen in het haar. Bij Juliana zijn wij dol op deze techniek. Onze stylisten creëren hiermee een natuurlijke look. Of je nu blond, bruin of rood haar hebt of wilt, met baylage kunnen we dit voor jouw realiseren. Vroeger stond het bekend als de dip dye, maar er zit een wezenlijk verschil tussen de twee technieken. Balayage is veel natuurlijker en je hebt verschillende soorten balayage. Jouw kleur is mooi en blijft lang mooi.

Hoe werkt het?

Alle tinten van de haarkleuring lopen met baleyage geweldig in elkaar over. Hierdoor ziet jouw haar er minder geverfd uit dan als je bijvoorbeeld met highlights of lowlights werkt. Met vegen van lichtere kleur, lichten we je haar op. Met donkere vegen creeër je juist een soort van koelte in je haar. Belangrijkste binnen de techniek en hoe wij werken in onze salons? We houden er rekening mee wat wel of niet bij jouw haartype, karakter en huidskleur past. Zo weet je zeker dat de blonde ombre balayage ook echt bij jou past en je als de meeste fabulous you de salon weer verlaat.

Waarom je er geweldig haar mee krijgt

Wat een mooi vak hebben we toch ook. Er is niets mooiers om te doen, dan jouw haar en daarmee jouw hele voorkomen een geweldige uitstraling te geven. Met balayage kunnen ons stylisten helemaal los. Je bent een stuk minder vaak toe aan een nieuwe kleuring en het heeft weinig onderhoud nodig. Welke kleuren we gaan gebruiken overleggen we met jou. Daarom kunnen we op voorhand niet zeggen hoe het gaat worden. Ons team van top stylisten willen eerst jou en je haar zien en kunnen dan aan de slag. De prijs van balayage zal daarmee ook echt maatwerk zijn.

Geen uitgroei door bayalage

Er zitten eigenlijk geen nadelen aan balayage. Maar vooral voordelen. Het grote voordeel van balayage is dat door de zeer natuurlijke techniek je amper last krijgt van uitgroei, maar dit op een zeer natuurlijke manier verloopt. Met balliage in je haar ben jij verzekert van geweldige haren voor een aantal weken. Helemaal als je de third party haarproducten gebruikt die wij ook in de salon gebruiken, blijven jouw haren stralend, sterk en glanzend. Ons stylisten adviseren je graag wat jij het beste voor jouw haar kunt gebruiken.

Hoeveel kost het?

We zeiden het net al dat in onze salon ieder haar uniek is. Jouw haar, jouw wensen. Daar houden we rekening mee. dat maakt ons werk ook zo ontzettend leuk! Jouw haar vormt je. je wordt letterlijk blijer als je haar goed zit, tenminste zo werkt het bij onszelf wel! De balayage haar prijs is dan ook pas helemaal bekend als wij jouw haar letterlijk door onze vingers hebben kunnen laten gaan. Dan weten we wat jij wilt en wat we samen gaan doen. Zodat jouw haar ook geweldig gaat zitten.  We kunnen ons uiteraard voorstellen dat je de kosten van balayage wilt weten. We krijgen de ‘hoeveel kost balayage’ vraag vaak, daarom hebben we de tarieven wel op onze website gezet. Kijk daar vooral tussen als je de prijs wilt weten.

Maak direct een afspraak

Onze top stylisten kunnen niet wachten om met jouw prachtige haar aan de slag te gaan. Of je nu van blond naar donker wilt of andersom. Met de balayage techniek kunnen we veel voor jou en je haar betekenen. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent en je als je ‘best and fabulous self’ de salon uitwandelt. . Maak direct een afspraak in onze salon en ontdek hoeveel potentie, kracht, volume en glans jouw haar kan hebben. We kunnen niet wachten om met jouw prachtige haar aan de slag te gaan. Jouw haar is in magische handen in onze salon en of je nu wel of geen balayage in je haar wilt, we staan klaar om jou te transformeren. Wat een geweldig vak toch!

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Di /tm Do
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 14:00
Zondag
Gesloten
Contactgegevens
Boterstraat 18
7571 EB Oldenzaal
0541 - 51 45 93
info@julianashairfashion.nl
Openingstijden
Maandag: Gesloten
Di t/m Do: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 14:00
Zondag: Gesloten
Contactgegevens
Boterstraat 18
7571 EB Oldenzaal
0541 - 51 45 93
info@julianashairfashion.nl